Markus Ploeger

Deze link brengt u naar filmpjes van Markus.

Fractievoorzitter Markus Ploeger

Meeden / Gepensioneerd, niet met pensioen

Vanaf mijn jeugd actief in de samenleving. Verschillende functies van voetbal tot dorpshuis, zwembad tot dorpsraad. Politiek actief vanaf de jaren 70 vorige eeuw, omdat ik niet tegen onrecht kan en streef naar een eerlijke sociale samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Opkomen voor mensen die dat zelf niet kunnen. Daar ga ik voor. U ook?

SAMEN STA JE STERK!!!!!

In mijn jeugd was het vanzelfsprekend dat je iets voor anderen deed, of voor de gemeenschap waar je onderdeel van was. Medicijnen meenemen voor de bejaarden als je naar de MULO fietste en later als jeugdleider, bestuurslid etc. actief in het in het verenigingsleven.

Ruim 40 jaar heb ik “wat ze noemen de gemeenschap gediend” van Dorpsraad tot Dorpshuis en van voetbalvereniging tot acties als Meeden Beweegt.

Versterken van het saamhorigheidsgevoel, noaberhulp mag ook, is daarbij essentieel. Als raadslid, wethouder heb ik mij altijd sterk gemaakt voor de sociale samenhang in dorpen en wijken. Dat is de basis voor het in stand houden van voorzieningen op het gebied van welzijn, cultuur, sport etc., kortom de leefbaarheid.  Met die achtergrond en ervaring wil ik me de komende jaren blijven inzetten in de gemeente Midden-Groningen, als fractievoorzitter en als woordvoerder financiën. Met name het feit dat de gemeente Midden-Groningen haar huishoudboekje nog steeds niet op orde heeft, vraagt om alternatieven, die wij vanuit GemeenteBelangen voortdurend aandragen.

Neem gerust contact op wanneer u iets wilt vragen of melden.

markus.ploeger@midden-groningen.nl

krullebol.markus@gmail.com

06 – 1072 1403