Hendrik Loots

Deze link brengt u naar filmpjes van Hendrik.

Muntendam / Chef in een Supermarkt, Raadslid

In 2014 ben ik in de lokale politiek gekomen als Raadslid voor Menterwolde Gewoon. Ik heb mij o.a. ingezet voor het behoud van de Ruitershornhal en het zwembad van Muntendam. Ook ben ik voorzitter van de IJsvereniging Muntendam. Het wordt tijd dat er weer naar de dorpen wordt omgekeken.

Mijn naam is Hendrik Loots, 31 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als chef in een supermarkt in de regio, waar ik leiding geef aan een enthousiaste groep mensen.

Mijn drive om politiek actief te zijn, is mede om te zorgen dat een gemeente zijn zaken sociaal en eerlijk op orde heeft. Ik wil mij inzetten om de leefbaarheid van dorpen op peil te houden. Dit kan o.a. door in te zetten op sportvoorzieningen, scholen, fatsoenlijke ingerichte wijken en verduurzaming, iets waar de inwoners ook financieel van moeten gaan profiteren. Ik geloof in een gemeente die staat voor sociaal voor diegene die het nodig zijn, maar streng voor diegene die er misbruik van maken. Een gemeente die in mijn ogen daar waar nodig faciliteert, maar ook de ruimte geeft zodat mensen zelf hun ideeën kunnen verwezenlijken. De laatste raadsperiode in Menterwolde heb ik me vooral ingezet om een aantal cruciale sportvoorzieningen te behouden, welke een kloppend hart in de samenleving zijn.

Dat wil ik de komende 4 jaar weer gaan doen, en hoop dan ook op uw steun daarbij.

Neem gerust contact op wanneer u iets wilt vragen of melden.

hendrik.loots@midden-groningen.nl