Uw Buurt! op 11 september in het Spinnenweb in Sappemeer

04-09-2019 GEMEENTEBELANGEN MIDDEN-GRONINGEN organiseert Thema bijeenkomsten bij u in de buurt! De eerste avond zal woensdag 11 september 2019 in Sappemeer plaats vinden. We zullen met regelmaat thema-avonden organiseren met als onderwerp; UW BUURT. We kunnen dit niet alleen en zouden het erg waarderen als jullie aanwezig kunnen zijn bij een avond bij jullie in de buurt. Hou de website in de gaten, wanneer dat is en neem zo veel mogelijk buurt bewoners mee.

Door middel van een open discussie willen we graag met buurt bewoners van diverse wijken en dorpen in gesprek over wat hen bezighoudt over hun omgeving. Wat is belangrijk, waar loop je tegen aan, wat kan er veranderen of wat mis je in jouw buurt. Kort gezegd komt het erop neer dat:

▪Wij graag horen wat er speelt in de wijken dorpen/ buurten

▪Is er genoeg vrijwilligerswerk binnen de organisaties

▪Zijn er verenigingen die ergens tegen aanlopen

▪Is de groenvoorziening in uw buurt op orde

▪Hoe beleef tu de veiligheid in uw omgeving

▪Hoe verloopt de communicatie met de gemeente

▪Wat zijn de mooie en positieve punten van uw buurt/wijk of dorp

Mocht u belangstelling hebben dan bent u woensdag 11 september, aanvang 19.30 uur, van harte welkom in het Spinnenweb, Burgemeester Jonkerenstraat 13, 9611 EE Sappemeer