Liesbeth Lenting benoemd tot plaatsvervangend commissielid

Gisteravond is Liesbeth Lenting namens onze partij benoemd tot plaatsvervangend commissielid. Wij wensen Liesbeth heel veel succes met haar werk. Hieronder stelt Liesbeth zich even voor.

Ik ben Liesbeth Lenting en ben getrouwd en ik heb twee kinderen. Verder ben ik woonachtig in het mooie dorp Siddeburen.

Vanaf 2003 ben ik in de politiek actief. Eerst begonnen als steunfractielid bij een lokale partij.  Dit heeft geduurd tot 2010. Verder heb ik in de periode van 2005 tot 2014 in het algemeen bestuur gezeten bij Waterschap Noorderzijlvest.

Ook ben ik actief geweest in diverse besturen als secretaris en in de periode van 2003 tot 2007 ben ik nog actief geweest als fractiemedewerker bij de provinciale staten.

De politiek trekt mij zeer aan en het is vooral leuk om veel contacten te leggen met de burgers en te kijken wat je voor hen kan betekenen en de burgers uit leggen wat ze zelf allemaal kunnen doen. Kortom ik heb er veel zin in en ik vind het leuk om nu commissielid voor GemeenteBelangen Midden-Groningen te zijn.