GemeenteBelangen kiest nieuwe bestuursvoorzitter

08-03-2020 Op 12 Februari heeft de algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Midden Groningen plaatsgevonden.

Herman Loots had aangegeven geen voorzitter meer te kunnen zijn wegens drukte en privé omstandigheden. Jarenlang heeft Herman zich ingezet voor de partij en hij heeft veel dingen gedaan. In de volgende ledenvergadering in April zal er afscheid worden genomen van Herman als voorzitter. Maar hij blijft zeker actief binnen de partij en zal achter de schermen nog diverse werkzaamheden oppakken.

In de algemene ledenvergadering is Liesbeth Lenting uit Siddeburen gekozen als nieuwe voorzitter van de partij. Zij is 51 jaar en heeft veel bestuurlijke ervaring en is al jarenlang in de lokale politiek actief. In mei 2019 is zij al actief in de fractie als commissielid